Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 augustus 2020

,,Distributiepunt gevaarlijk voor kinderen’’

Noordwijk – De af en aan rijdende busjes van Post NL zorgen in de Trompstraat voor onveilige verkeerssituaties. Fractievoorzitter Taetske Visser (PUUR) geeft dit aan en ze wil van het college van burgemeester en wethouders weten, wat zij hier aan gaan doen.

Het distributiepunt van Post Nl. is verhuisd van de Oude Zeeweg naar de Trompstraat 1D. En zo’n distributiepunt brengt veel verkeersbewegingen met zich mee. Dat is ongewenst in de Trompstraat, aldus Visser: ,,Het Oude Zeedorp is een buurt waar kinderen buitenspelen en lopend, fietsend naar hun school De Zeehonk gaan. Een toename aan verkeersbewegingen brengt de veiligheid van de kinderen in gevaar.’’

Visser vraagt zich af, of zo’n distributiepunt wel past in de bestemming van het pand en wil horen van het college waarom zij Post NL toestemming hebben gegeven om dit distributiepunt aan de Trompstraat te vestigen.