Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 maart 2021

Profielschets burgemeester aangeboden

Kaag en Braassem – In juni laat Commissaris van de Koning Jaap Smit weten, welke kandidaten zich melden voor de functie van burgemeester van Kaag en Braassem. Hij nam donderdagavond de profielschets van de gemeenteraad in ontvangst.

De raadsleden lieten Smit weten, dat de beste kandidaat niet per se uit de politieke arena hoeft te komen. Raadslid Ruud van der Star: ,,De beste burgemeester voor de gemeente Kaag en Braassem moet humor hebben. Ons huidige college kan best wat humor gebruiken.’’ Ook moet de geschikte kandidaat voor de elf dorpen een echte verbinder zijn, die er ook van geniet om allerlei dorpse feestelijkheden te bezoeken. De nieuwe burgemeester wordt op 3 november geïnstalleerd.