Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 december 2021

Steun voor Economic Board

Hillegom – De gemeente Hillegom blijft vertrouwen houden in de Economic Board Duin- en Bollenstreek, zo bleek donderdagavond.

De afgelopen jaren is de Economic Board bezig geweest met het opzetten van activiteiten voor het stimuleren van de regionale economie. Maar geen enkele hiervan vond plaats in Hillegom zelf. Dat leverde wel wat kritiek op. VVD-commissielid Warmerdam opperde, dat er in Hillegom een Ondernemershuis zou kunnen komen.

Maar D66-commissielid Bijl wees er op, dat de Bollendorpen van elkaar profiteren: “Ook als de economie in Lisse aantrekt, plukken we de vruchten ervan.” Wethouder Jan van Rijn bevestigde deze laatste woorden. “Wat goed is voor Lisse of Teylingen, is ook goed voor de regio.”