Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 december 2021

Twijfels over katholieke school aan Viaductweg

Noordwijkerhout – Wanneer er een basisschool en woningen komen aan de Viaductweg, gaat dat de gemeente zo’n 1,5 miljoen euro kosten. Maar dat is volgens gemeenteraadslid Knapp (VVD) niet het hele verhaal.

HIj wees er dinsdagavond op, dat er door de toenmalige gemeente Noordwijkerhout ook andere uitgaven zijn gemaakt voor dit terrein, die niet meegerekend zijn, zoals de aanschaf van het politiebureau voor 689.000 euro. Wethouder Theo Alkemade gaf aan, dat dit geld al eerder is afgeboekt.

Gemeenteraadslid Secker (PvdA) vroeg zich ondertussen af, of Noordwijkerhout niet al genoeg katholieke scholen heeft. “Ik kan me haast niet voorstellen, dat een derde school ook volledig katholiek moet zijn.” Dit pleidooi kreeg geen steun van de overige partijen.