Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 mei 2007

Autobedrijf Kees Bakker: Universele garage gericht op persoonlijke topservice


LISSE – Autobedrijf Kees Bakker is al bijna 30 jaar een begrip in de Duin- en Bollenstreek. Sinds de verhuizing naar Lisse vorig jaar weten steeds meer mensen deze universele garage te vinden. Eigenaar Kees Bakker: ‘Bij ons voelen de klanten zich geen nummer, dankzij de persoonlijke service. Met het nieuwbouwpand, de prima locatie, prachtige autobruggen en nieuwe garage-uitrusting bieden we de mensen net dat beetje extra.’
Het bedrijf is gespecialiseerd in BMW, maar verzorgt daarnaast ook voor alle andere merken het complete onderhoud. Bij Kees Bakker kunt u terecht voor de APK, onderhoud en reparatie, aircoservice, glas/ruitvervanging en inruil danwel aankoop van een auto. De schadeafdeling met spuiterij is een kunstwerk op zich, want Jeroen Bakker is een gediplomeerd 1ste schadehersteller/spuiter en kan soms wonderen doen met een auto.

Kees heeft de serviceverlening hoog in het vaandel staan: ‘Mijn motto is: “Help de mensen zoals je zelf geholpen wilt worden”. De klant kan, indien gewenst, in de werkplaats kijken wat er met haar of zijn auto gebeurt. We werken altijd met originele onderdelen en streven een goede prijs/kwaliteitsverhouding na.

Regelmatig verkoopt Kees Bakker nieuwe auto’s van zowel BMW als andere merken. Kees: ‘We springen ook in op de wensen van onze klanten en gaan steeds vaker voor hen op zoek naar een gebruikte auto.’ Hij vervolgt: ‘Kijk ook eens op onze website:
www.autobedrijfkeesbakker.nl, want die is sinds deze week in de lucht!’

Voor meer informatie:

Autobedrijf Kees Bakker
Meer en Duin 238
2163 HD Lisse
T: 0252 412 910
E:
keesbakkerbmw@xs4all.nl
W: www.autobedrijfkeesbakker.nl