Nostalgische sfeer behouden ondanks metamorfose in De Verloren Koffer
Eigenaar John Nederstigt: ‘De meeste koffers hebben plaatsgemaakt voor heel grote spiegels, zodat elke wachtkamer ruimer lijkt. Je ziet veel meer om je heen gebeuren en dat komt de sfeer ten goede! Ook op het terras is het goed toeven, waar je niet alleen van een aperitiefje kunt genieten, maar ook een compleet 5-gangenmenu kunt nuttigen. Zeker met het mooie weer van de laatste tijd een fijne gewaarwording, zou ik denken. We zijn er helemaal klaar voor om iedereen top te ontvangen.’
Zodra de gasten van een drankje voorzien zijn en brood en boter op tafel staan, wordt het buffet geopend. Het buffet biedt een uitgebreid vis voorgerechtenbuffet, koude vleessoorten en salades en diverse soepen en een pasteitje. Later op de avond kan de genietende gast een keuze maken uit warme vleesgerechten aangevuld met groenteschotels en aardappelgarnituur. Nederstigt voegt hier aan toe: ‘We hebben nu ook volop asperges!’ Als afronding van de maaltijd kan men een persoonlijk “grand dessert” samenstellen uit ijs, vers fruit, slagroomsoesjes, diverse taarten, mousses en nog veel meer.
Nederstigt vertelt over De Verloren Koffer: ‘Het is een informeel restaurant waar het leuk is om met familie en vrienden regelmatig naar het buffet te lopen en om zo een gezellige avond door te brengen. Sinds kort hebben we een nieuwe wijnkaart, die door onze twee vinologen zijn geselecteerd. Die wijnen zullen dus prima smaken!’
Hij vervolgt: ‘Wat niet iedereen weet, is dat in het restaurant een kok staat, aan wie je kunt aangeven wat je wilt eten. Hij gaat dit gerecht dan live bereiden: je kunt chef-kok Hans dus letterlijk op de vingers kijken. Hans en bedrijfsleider Michiel zorgen verder voor de uitstekende sfeer en kwaliteit. Wanneer je in het restaurant zit en de meer dan 100 jaar oude tegeltjes aan de wand ziet hangen, besef je dat het een feest is om hier te zijn!’ Over zijn drijfveer waarom hij de horeca is ingegaan, vertelt Nederstigt: ‘Je moet je elke dag waarmaken met het team en dat geeft een voldaan gevoel wanneer het weer gelukt is. Ik doe het alweer 20 jaar met enthousiasme en kan dat doen dankzij de steun van mijn vrouw en team van mensen.’
De Gevulde Mand
Nederstigt: ‘In De Gevulde Mand zijn gezelschappen van 20 – 300 personen van harte welkom. Het is een partycentrum waar groepen mensen zich kunnen amuseren op door ons georganiseerde en opgezette feesten, met een 5-gangen buffet. Je kunt hierbij denken aan een personeelsfeest in western-style, een Mexicaanse avond, middeleeuws feest, recepties en bruiloften. We bieden de gasten tal van mogelijkheden en letten op ieder detail. Zo gaat het personeel altijd in de stijl van het thema gekleed.’
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home