Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 juni 2007

Klachtenmail aan college

LISSE – Kees Horsman heeft een schriftelijke klacht ingediend over de handelwijze van het college van Burgemeester en Wethouders (B&W) aangaande een procedure rond de besluitvorming over de uitbreiding van het bedrijventerrein Dever en het vrachtwagenparkeerterrein.

In een mail aan de raadsleden schrijft Horsman: ‘Wethouder Mesman heeft een mail laten uitzenden over dit onderwerp op donderdag 14 juni, drie uur voorafgaand aan de commissievergadering Ruimte en Infrastructuur. Deze mail bereikte zowel de raadsleden als de pers, maar niet de direct belanghebbenden, de omwonenden die bezwaar hebben gemaakt. Kennelijk heeft B&W wat minder boodschap aan de belanghebbenden.’