Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 augustus 2007

Extra toezicht bij bedrijven

LISSE – Twee externe toezichthouders zijn aangewezen om toe te zien op naleving van de wetten Milieubeheer, Geluidhinder en Bodembescherming. Het gaat hierbij om reguliere controles die dit jaar uitgevoerd moeten worden bij bedrijven die onder de Wet milieubeheer vallen, zo maakte een gemeentelijk woordvoerder bekend.
‘Door het vertrek van twee milieutechnische medewerkers heeft de gemeente een achterstand opgelopen bij de controles. Vijftig periodieke controles zijn nu uitbesteed aan Bisschop & Partners en worden de komende periode uitgevoerd. Om de vakantieperiode te overbruggen, waarin niet één technisch medewerker aanwezig is, is een medewerker van USG Innotiv ingehuurd om hier aanwezig te zijn om op eventuele klachten te reageren en ook om openstaande controles uit te voeren.’