Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 september 2007

‘Geen bewijs voor malversaties’

LISSE – Wethouder Bas Brekelmans reageert op het dringende verzoek van het presidium om een relaas te geven van de feiten rondom de aanbesteding van het PPO-terrein.

‘Ik ben hier heel blij mee en het lijkt mij een goede zaak. De raad heeft niet overhaast opgeroepen om allerlei onderzoeken te doen en ik denk nog steeds dat een onderzoek niet nodig is. Met dit verzoek van het presidium kan ik alle vragen van de raadsleden beantwoorden en chronologisch op een rijtje zetten. Ik ken de feiten en er is geen enkele reden om malversaties te onderstellen. Ook niet van malverserende wethouders: daar is gewoon geen bewijs voor. Iemand die dat wel beweert zit op het vlak van laster.’

1 Comments:

At 1:36 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ik vind als je zoiets zegt, dat je dat dan direkt moet onderbouwen met bewijzen.

 

Een reactie posten

<< Home