Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 december 2007

Tegenvaller herinrichting

LISSE – De Vennestraat en 1e Poellaan worden definitief heringericht. Onder meer naar aanleiding van suggesties en voorstellen van omwonenden wordt wel aan de gemeenteraad gevraagd om een extra krediet toe te staan van 318.000 euro. Dit maakte wethouder Guus Mesman (PvdA) dinsdag 20 november bekend.

Hij verduidelijkt: ‘Zo laten we naar aanleiding van de verzoeken geluidsreducerend asfalt aanleggen op de 1e Poellaan. Maar ook zijn er onverwachte tegenvallers omdat de complete fundering vervangen moet worden door werk aan de riolering. Er moeten renovatiewerkzaamheden plaatsvinden aan duikers.’