Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 oktober 2008

Salman verlaat Noordwijkse Woningstichting

NOORDWIJK – Dennis Salman, raadslid voor JES, vertrekt per 10 oktober bij de Noordwijkse Woningstichting (NWS). Dit nieuws maakte de directeur van de Woningstichting, A.J. Uilkema, maandag 22 september bekend in een brief aan de relaties.
In de brief stond: ‘Hierbij delen wij u mede dat de heer D.T.C. Salman, Coördinator Woondiensten, om voor hem moverende redenen besloten heeft om per 10 oktober 2008 het dienstverband bij de NWS te beëindigen. De heer Salman heeft de afgelopen 13 jaar op zeer verdienstelijke wijze mede vorm gegeven aan het beleid van de Noordwijkse Woningstichting. Eerst als Beleidsmedewerker Woondiensten, later als Coördinator Woondiensten. We zijn de heer Salman hiervoor zeer veel dank verschuldigd. Rest ons de heer Salman veel succes te wensen in zijn verdere carrière.’