Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 december 2008

Lekker Bloeieh!

LISSE – De gemeente heeft sinds kort een eigen personeelsblad voor haar ambtenaren, met als titel: ‘Lekker Bloeieh!’ In dit fullcolour blad wordt de loftrompet gestoken over alles wat het werken bij de gemeente zo mooi maakt.

Zo verhaalt het hoofdartikel op de eerste pagina over het management team ‘dat nu echt een team is geworden’. Ook wordt bericht over het afstoten van de Openbare Werken. De ambtenaren mogen ook een nieuwe commissie verwelkomen, zo schrijft ‘Lekker Bloeieh!’: ‘De nieuwe commissie Veiligheid, Gezondheid en Welzijn moet het niveau van arbeidsomstandigheden in de gaten houden.’

Twee ambtenaren worden uitgezwaaid en acht ambtenaren worden verwelkomd in het kopje ‘In en uit dienst’. Verder is er nieuws te lezen over de ambtelijke inzet om te komen tot een beter klimaat: ‘Doe het licht uit als je weggaat en kopieer dubbelzijdig’. Tijdens een lunchbijeenkomst op 15 januari worden de gemeentelijke medewerkers uitgebreid geïnformeerd hoe het milieu bespaard moet worden. Nog een nieuwtje: ‘In 2009 kan het eerste bruidspaar elkaar het jawoord geven in de nieuwe trouwzaal.’

Verder wordt een hele pagina besteedt aan het onderwerp Basisregistratie Adressen en Gebouwen: ‘Handig voor ons en de inwoners’ en een van de medewerkers wordt het hemd van het lijf gevraagd.

1 Comments:

At 7:33 p.m., Anonymous Anoniem said...

Telefonsex Chat

free xxx games

Private Fotzen

 

Een reactie posten

<< Home