Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 maart 2009

Een kwart eeuw collecteren

VOORHOUT – Een kwart eeuw heeft Nico Bakker geld ingezameld voor Jantje Beton en als dank hiervoor kreeg hij zaterdag 21 maart een bronzen jubileumbeeldje overhandigt door Willem Vogels, bestuurslid van Stichting Jeugd & Jongerenwerk Voorhout (SJJV).

Bakker was blij met de waarderingsgeste: “Vijftien jaar lang heb ik gecollecteerd en daarnaast heb ik de laatste tien jaar ook nog het hele collecteren in Voorhout geregeld. In de loop der jaren is het aantal collectanten voor Jantje Beton gestegen naar 25 mensen. Met de opbrengsten worden kinderen in het hele land geholpen, maar krijgen de deelnemende clubs ook geld in huis.”

Vogels, die samen met Joyce Knijnenburg en Martin Wassenaar zich ook al 12,5 jaar voor Jantje Beton inzetten, vulde aan: “Dit jaar was de opbrengst 2.806 euro, en dat is vrijwel even hoog als in 2008. We willen de mensen dan ook hartelijk danken voor hun steun.” Nadat alle vier de vrijwilligers bloemen en een oorkonde in ontvangst hadden genomen en Bakker bewonderend keek naar het bronzen beeldje, liet hij weten: “Zolang ik nog kan lopen, ga ik door met geld inzamelen voor Jantje Beton!”
De participerende verenigingen die collecteren voor Jantje Beton zijn: JCV, Ikkedie, Vrijpionnen, Vakantie-evenementen en het bestuur van SJJV.