Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 mei 2009

De Klok opent winkel op Dag van de Nieuwe Haring

VOORHOUT – “We gaan dinsdag 9 juni, de eerste dag van de verkoop van de Hollandse Nieuwe haring, gewoon open.” Wim Klok is vol vertrouwen over de goede afloop van de verhuizing van zijn winkel naar de Herenstraat 43.

Na verontrustende berichten over uitstel danwel afstel van de verhuizing van de viswinkel kregen Wim en zijn vrouw Sandra steunbetuigingen van veel van hun klanten. Binnen drie dagen zetten zo’n 200 klanten hun handtekening op een petitie om de verhuizing door te laten gaan. Alle lichten lijken nu op groen te gaan voor deze verhuizing.
Wim Klok: “In de week voor onze opening organiseren we een informatieavond, op woensdag 27 mei, voor de omwonenden en iedereen in de wijde omgeving die ook wil komen. Mocht er eventueel onrust zijn over onze komst, dan willen we deze onrust wegnemen.” Wat er ook gebeurt, we gaan open op 9 juni met een sushibar, een drankje en mooie extra aanbiedingen voor de klanten. Dan hebben we twee dagen feest; op woensdag 10 juni bijvoorbeeld hebben we het inmiddels traditionele optreden van het Zeemanskoor De Torren uit Lisse. Zij luiden de start van het nieuwe haringseizoen zingend in.”