Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 december 2009

Cameraploeg volgt Verdoes

LISSE – Gemeenteraadslid Bert Verdoes (PvdA) stond donderdag 19 november in het middelpunt van de belangstelling. Een crew van drie mensen met een grote televisiecamera volgden de politicus om zijn doen en laten voor eeuwig vast te leggen. Ook tijdens de gemeenteraadsvergadering, waarvan de opening door geluidsproblemen vijftig minuten vertraagd werd, maakte de filmploeg van de KNVB opnamen.
Verdoes legde uit waarom hij een BL-er (Bekend Lisser) aan het worden is: ‘Ik ben een actief 45-plus voetballer bij FC Lisse en deze filmploeg wil een impressie van mijn dagelijkse taken. Ze doen dit ook bij zes andere mensen van FC Lisse en het programma gaat over wie de man is achter de sport.’ Ook Rob Faas is deelnemer aan dit programma, dat vooralsnog alleen op de website van de KNVB komt te staan.