Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 december 2009

Kerstkransen en kerstkaarsen tegen donkere dagen

VOORHOUT – In deze donkere decemberdagen vieren miljoenen families het feit dat ze samen mogen zijn en onder de kerstboom kunnen terugkijken op weer een jaar dat voorbij is gegaan. Maar ook zijn er velen die een stukje aandacht verdienen en talloze vrijwilligers van De Zonnebloem zorgen hiervoor.
Vrijwilligers als Ploni van Leeuwen en Leontien Dofferhof: samen met andere Voorhouters brachten ze de afgelopen week 44 pakketjes langs bij mededorpsgenoten, voor wie het leven in 2009 niet altijd even gemakkelijk is geweest. Ook gingen extra grote pakketten naar de bewoners van de verzorgingstehuizen aan de Ravellaan, Boekenburglaan, Park Overbosch en het Broedershuis. Dankzij de Beursvloer Teylingen kwam De Zonnebloem in contact met het Sassenheimse bedrijf Versluis Bouwmanagement, die deze pakketjes sponsoren. Aan alle lezers van Nieuwsblad Teylingen: fantastische feestdagen en een geweldig 2010!