Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 maart 2011

Brandweerkazerne naar Roodemolenpolder

TEYLINGEN – De Roodemolenpolder is één van de locaties die onderzocht wordt voor het plaatsen van een nieuwe brandweerkazerne. Desgevraagd maakte een woordvoerder van de gemeente dit nieuws bekend. Al jaren bestaan plannen om de huidige brandweerkazerne in Sassenheim af te breken ten gunste van nieuwbouw, maar de nieuwe locatie is nog altijd niet bekend.

Bij de leden van de vrijwillige brandweer in Voorhout en Sassenheim gonst het van de geruchten over de plek waar de nieuwe brandweerkazerne, die dan mogelijk alle brandweervrijwilligers in Teylingen zal huisvesten, gaat komen. De woordvoerder laat weten: ‘De gemeente heeft vorig jaar gesproken met de brandweer over een mogelijke optie voor vestiging van een brandweerkazerne bij Sassenheim-Zuid (omgeving Oosthoutlaan - Rijksstraatweg). Dit in verband met de regionale bezetting van de nieuwe regionale brandweerorganisatie, die in 2011 van start is gegaan. De locatie moet nog verder onderzocht worden.’