Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 oktober 2011

Bordenschok

LISSE – De politiek is geschrokken van de nieuwe, megagrote, borden waar de gemeente mee is ‘verrijkt’. Fractievoorzitter Cees Ruigrok (Nieuw Lisse) wilde er donderdag 13 oktober tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur het fijne van weten.

Hij stelde: ‘De provincie heeft nogal grote borden geplaatst bij De Engel. Het bord bij Onderwater staat op een vreemde plek: daar staan bomen voor en je ziet het niet.’ Wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) reageerde: ‘Ik vind het heel mooie borden; ze zijn mooi groot. In ieder geval staat De Engel nu op de kaart.’ Het plaatsen van de borden is gebeurd door het bedrijf Tebodin en het college neemt contact op met de Provincie om te vragen waarom voor dit type borden en plaatsing op deze locaties is besloten.