Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 april 2013

Geld terug voor gemeente

OEGSTGEEST – Nadat het Witte Weekblad vorige week het nieuws bracht, komt de gemeente met een officiele verklaring over het onderhandelingsresultaat met de Provincie Zuid-Holland over de Rijn Gouwe Lijn (RGL).

Wethouder Wendelien Tonjann bevestigt dat ze een ‘positief resultaat’ heeft behaald met de besprekingen over de gemeentelijke bijdrage aan de RGL. Deze geplande tramlijn wordt vervangen door een Hoogwaardig Openbaar Vervoerverbinding en de gemeente wil daarom het eerder toegezegde geld terugzien. Tonjann wil nog niet vertellen hoeveel geld Oegstgeest terug krijgt, maar de oorspronkelijke bijdrage van de gemeente was 5.660.000 euro.