Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 april 2013

Wethouder boos op landelijke PvdA

KAAG EN BRAASSEM – Wethouder Floris Schoonderwoerd (PvdA) uitte woensdag 6 maart zijn ongenoegen over het kabinet, bestaande uit de PvdA en de VVD. Met name de maatregel dat woningcorporaties miljarden moeten betalen, komt bij hem hard aan.

Schoonderwoerd stelde: ‘Iedereen in Nederland heeft recht op een huis. Het doet mij pijn dat mijn partij verantwoording neemt in het afromen van de wooncorporaties, waardoor deze verplicht worden woningen af te stoten voor de meest kwetsbare doelgroepen. Natuurlijk is de bedoeling dat wooncorporaties terug moeten naar hun kerntaken, maar onze partij heeft aan de grond gestaan van het motto dat iedereen recht heeft op een eigen woning. Ik ben er geregeld boos over dat de PvdA meewerkt aan dit regeringsbeleid.’