Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 mei 2013

Kampioensteam gehuldigd


VOORHOUT – Na 21 jaar kan Foreholte eindelijk weer een kampioenschap vieren. De impact van deze gebeurtenis werd eigenlijk pas op vrijdag 17 mei goed duidelijk. Het kampioensteam werd die dag gehuldigd en de spelers kregen felicitaties van onder meer voorzitter Jan Regeer, oud-voorzitter Peter van Kesteren en wethouder Leo van der Zon.

Al in 2007 sprak Van Kesteren, die toen na 22 jaar afscheid nam als voorzitter van Foreholte, de wens uit over een nieuw kampioenschap van het eerste team. ‘Als bestuur willen we ontzettend graag een klasse hoger spelen. Qua grootte en organisatie zijn we klaar voor de tweede klasse, in tegenstelling tot 15 jaar geleden: toen promoveerden we naar deze klasse, maar waren we er nog niet klaar voor. In alles zouden we nu wel in deze klasse moeten spelen; we hebben de accommodatie, een goede (jeugd)opleiding en veel getalenteerde voetballers van alle leeftijden. Belangrijk in dit verband is ook dat de ouders zich houden aan de normen en waarden om en in het veld; zij hebben ook de taak om een wedstrijd goed te laten verlopen.”

En nu is het dan toch eindelijk zo ver; Foreholte speelt voortaan in de tweede klasse. En dat werd flink gevierd! De spelers zelf waardeerden de loftuitingen natuurlijk, maar ze zullen de komende tijd pas echt merken dat ze voortaan VIV’ers (Very Important Voorhouters) zijn.