Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 september 2013

Senioren genieten van kunst in ‘t Overbosch

VOORHOUT – Senioren van de zorginstellingen ActiVite AgnesStaete en Buitenplaats Nieuw Schoonoord kregen zaterdag 24 augustus een rondleiding door het Overbosch. Daar genoten ze van de gemaakte kunst in het bos en kregen ze uitleg over de stijl en de achterliggende gedachte van het werk. Het hoogtepunt van de rondleiding was het moment dat de senioren hun eigen kunstwerk mochten schilderen. Deze panelen worden gedoneerd aan de zorginstellingen.
Zondag 1 september tussen 12:00 uur en 14:00 uur vindt het laatste deel van het drieluik van ‘Kunst in ’t Overbosch’ plaats. Dan zijn kinderen tussen 6 en 14 jaar, én hun ouders, hartelijk welkom in het bos om hun eigen kunst te creëren. Met materialen als Verf, hout, papier, bladeren en panelen is er voor elk kind wat moois om te doen. Voor het gezin is het een fijne afsluiting van een lange zomervakantie!