Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 oktober 2013

Alleen voor vrouwen

Vrouwfit verzorgt Actie van de Maand
Vijf meilaan 20e en Herengracht 8, T: 071 572 2993
LEIDEN – Als vrouw wil je af en toe lekker de dagelijkse sores achter je laten en even helemaal los gaan in een sportcentrum. En waar je dan behoefte aan hebt, is te ontspannen door je in te spannen, als vrouwen onder elkaar. En dat kan bij Vrouwfit; het laagdrempelige damessportcentrum waar vrouwen van alle leeftijden zorgeloos kunnen genieten.
Bij Vrouwfit vind je alles onder één dak: fitness, sauna, zonnebank en een gezellige bar. Ook is er een groot aanbod van verschillende lessoorten, gegeven door goed opgeleide professionals. Je kunt je hier op sportief, maar ook sociaal gebied helemaal laten gaan, als vrouwen onder elkaar. Het mooie is ook, dat het aanbod van activiteiten en producten zo divers is. Voor jongere dames zijn er heel actieve lessen, waarbij de deelneemsters zich flink in het zweet werken. Wie het wat rustiger aan wil doen, kan goed terecht bij onder meer de yoga of pilates les.
 
De Actie van de Maand is het ‘I Love Vrouwfit’ thema. Wie nu lid wordt, krijgt een hele maand lang gratis sporten cadeau. En dat niet alleen, maar ook een geweldig ‘I Love Vrouwfit’ T-shirt! Deze actie van de maand-aanbieding zorgt ervoor dat je dertig dagen lang gratis gebruik kunt maken van alle faciliteiten van Vrouwfit.
 
Wie zich aanmeldt bij Vrouwfit kan in een intakegesprek haar doelen en eventuele medische klachten aangeven. Vervolgens stellen de gediplomeerde dames van Vrouwfit een schema op, waarna er onder begeleiding kan worden getraind. Populair zijn tegenwoordig de circuits, Bosuball (voor balans- en stabiliteitsoefeningen) en Bodyboxx; een work-out, waarbij twee deelnemers elkaar tot grotere hoogten stimuleren. En maak kennis met de lessen van Club Joy en het programma Powerslim, waarbij voedingscoaches door een combinatie van aerobics en afvallen de deelneemsters helpen 10 kilogram kwijt te raken binnen een maand. www.vrouwfit.nl.