Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 december 2013

Vier miljoen euro voor intramurale zorgvoorzieningen

WOUBRUGGE – In een pand van Woondiensten Aarwoude aan de Woudseweg 2 komen intramurale zorgvoorzieningen. De organisatie ActiVite sluit één van haar panden in Alphen en verplaatst een deel van haar activiteiten naar Woubrugge (de Hudsonhoek). Daar wordt een nieuw pand gebouwd om de intramurale zorgvoorzieningen te realiseren. Wethouder Floris Schoonderwoerd was vorige week blij: ‘Er is behoefte aan dit soort intramurale zorgvoorzieningen. Het is fijn dat ze daadwerkelijk een vergunning aanvragen; dat is een teken dat het door gaat.’
Het betreft hier de bouw van 16 appartementen, zijnde zorgclusterwoningen voor zorg op afspraak, en de bouw van drie groepszorgwoningen voor elk acht ouderen voor 24-uurs zorg met de daarbij behorende gebouwen, zoals facilitaire ruimten voor de zorgverlener. De start van de bouw wordt in de loop van volgend jaar verwacht. De bouwkosten worden geschat op 3.396.000 euro.