Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 80 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 december 2013

Winnen door lokale binding

HOOGMADE – Hoe bereidt een professionele kok een gemarineerd biefstukpuntje? En wat is het geheim van een heerlijk voorbereide varkenshaas in medaillon? Op deze en andere vragen kregen de klanten van Coop Hoogmade op vrijdag 13 december antwoord. Zij genoten van de producten en kooktips, die culinair avonturier en vaste kok van de Coop, René Pluijm, had voorbereid.
Pluijm zelf was niet aanwezig, vanwege bezigheden bij een Coop-vestiging in Vroomshoop.  Maar de klanten werden verrast met gratis oliebollenproeverijen en tevens kon genoten worden van lekkere carpaccio, stollen en toppers van Franse wijn. De hele middag lag de fameuze Jean Sablenay bijvoorbeeld in de aanbieding van 3,39 euro voor 2,39 euro. Eigenaar Jan Willem Haaksman is tevreden met de hoeveelheid mensen die van ‘Kom proeven bij de Coop’ hebben genoten. ‘Een van de activiteiten was bijvoorbeeld de vers geperste persimonfruit. Dit soort activiteiten is een voorbeeld van onze dienstverlening richting onze klanten. Wij winnen door lokale binding.’