HOOGMADE – Hoe
bereidt een professionele kok een gemarineerd biefstukpuntje? En wat is het
geheim van een heerlijk voorbereide varkenshaas in medaillon? Op deze en andere
vragen kregen de klanten van Coop Hoogmade op vrijdag 13 december antwoord. Zij
genoten van de producten en kooktips, die culinair avonturier en vaste kok van
de Coop, René Pluijm, had voorbereid.
Pluijm zelf was niet aanwezig, vanwege bezigheden bij een
Coop-vestiging in Vroomshoop. Maar de
klanten werden verrast met gratis oliebollenproeverijen en tevens kon genoten
worden van lekkere carpaccio, stollen en toppers van Franse wijn. De hele
middag lag de fameuze Jean Sablenay bijvoorbeeld in de aanbieding van 3,39 euro
voor 2,39 euro. Eigenaar Jan Willem Haaksman is tevreden met de hoeveelheid
mensen die van ‘Kom proeven bij de Coop’ hebben genoten. ‘Een van de
activiteiten was bijvoorbeeld de vers geperste persimonfruit. Dit soort
activiteiten is een voorbeeld van onze dienstverlening richting onze klanten.
Wij winnen door lokale binding.’
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home