Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 april 2014

Kamerleden vast in zand

 
 
Door Joep Derksen
NOORDWIJK – Het bezoek van de Tweede Kamerleden verliep niet vlekkeloos. Na een besloten bijeenkomst bij het strandpaviljoen Blu Beach verzamelden de politici zich voor een fotomoment bij de strandtruck van Strandactief. Het gezelschap klom vervolgens in het voertuig en aanhanger en ging op weg naar Zandvoort.
Maar tweehonderd meter verder sloeg het noodlot toe. De strandtruck liep vast in het mulle zand en kon niet meer voor- of achteruit. Enigszins  teneergeslagen stapten de Tweede Kamerleden en regionale bestuurders uit. Maar gelukkig was de ‘redding’ nabij; leerlingen van de ROC Leiden Sport & Beweging waren toevallig in de buurt en zij duwden het voertuig uit het rulle zand. Een half uurtje  later kwamen de politici dan toch nog in Zandvoort aan.