Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 april 2014

Loos gaat voor wethouderschap

LISSE – Tijdens een interview over zijn gevoelens met betrekking tot het ontvangen van een lintje, deed oud-gemeenteraadslid Willem Loos (VVD) verrassende politieke uitspraken. De huidige wethouder Cia Kroon (VVD) kan een politieke toekomst in dit dorp vergeten.
Loos liet weten: ‘Cia Kroon komt niet meer terug. Andere partijen willen haar ook niet meer terug. Het is een grote fout geweest van het bestuur om haar op nummer één van de kandidatenlijst te zetten.’ Op dit moment zit de VVD nog in de wacht, waar het gaat om gesprekken voor mogelijke coalitiedeelname. Maar mocht deze partij toch uitgenodigd worden, dan is Loos beschikbaar als wethouder. ‘Vorig jaar was ik dat ook, toen Bas Brekelmans vertrok naar Noordwijk, maar toen moest ik mee solliciteren naar die functie. Op dat moment heb ik de eer aan mezelf gehouden.’