Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2014

Voetgangersbrug wordt verkeersbrug

LISSE – De houten voetgangersbrug tussen de Fazantstraat en Patrijsstraat is in zo’n slechte staat, dat die heel snel vervangen moet worden. Zodra die nieuwe brug er ligt, mag er ook verkeer over heen rijden. Al in 2009 heeft de gemeenteraad namelijk bepaald, dat de huidige – doodlopende – situatie van het verkeer in de Fazantstraat moet veranderen.
In de buurt worden ongeveer veertig woningen gebouwd door woningbouwvereniging Stek. Inmiddels is duidelijk waar die woningen precies komen en daarom kan ook bepaald worden waar de nieuwe verkeersbrug aangelegd kan worden, die de oude voetgangersbrug vervangt. De kosten voor de betonnen verkeersbrug worden geschat op 280.000 euro. Vier aannemers worden uitgenodigd om een voorstel in te dienen voor het plaatsen van die brug, die dan nog dit jaar gerealiseerd kan worden.