Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 september 2014

Zorgen over privacy

NIEUWKOOP > Het college van burgemeester en wethouders maakt zich bij de uitvoering van het Wmo Beleidsplan 2014 – 2018 zorgen over de privacy. Wethouder Annette Pietersen liet donderdag 11 september weten, dat advies hierover is gevraagd aan de Wmo-raad.
Pietersen informeerde de leden van de meningsvormende raad ook over de wens om meerdere ‘loketten’ te hebben voor mensen met een hulpvraag. ‘We vinden niet dat er voor alles één loket zou moeten zijn, want dan zou iedere inwoner naar Alphen moeten.’ Het college heeft nog geen plannen bedacht om eventuele tegenvallers voor het Wmo-budget op te vangen. Dit onderwerp wordt later deze maand besproken in de gemeenteraadsvergadering.