Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 oktober 2014

SJC sportpark voor voetbal, Sportpodium en achtergestelden

JOEP DERKSEN
NOORDWIJK – Het vernieuwde sportpark van SJC moet nog gerealiseerd worden, maar wethouder Gerben van Duin lichtte donderdag 9 oktober al een tipje van de sluier op waar het gaat om de manier waarop deze faciliteiten worden gebruikt.
De wethouder: ‘We willen niet alleen een kwaliteitsverbetering van de accoommodatie van SJC, maar ook gaan we Sportpodium daar in onderbrengen. Tevens wordt het sportpark dan gebruikt voor allerlei maatschappelijke organisaties. Op die manier wordt het sportpark voor veel meer gebruikt, dan alleen om er (voetbal, JD) competities op te draaien.’ De wethouder Sport liet verder weten, dat de gemeente betere mountainbikepaden wil hebben. Ook staat het college positief tegenover de opkomst van relatief nieuwe sportactiviteiten als bootcamps en footgolf.