Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2015

Reactie PrO

OEGSTGEEST - De fractievoorzitters en woordvoerders van de politieke partijen reageren op het nieuws dat het gemeentehuis niet verkocht wordt.
Tim van Tongeren (PrO): ‘We zijn niet verrast, maar wel zeer bezorgd. De te verwachten en grotendeels zekere tekorten stapelen zich op: het zwembad, de niet geslaagde verkoop van het gemeentehuis, de versnelde en versterkte uitbreiding van de ambtelijke organisatie en recentelijk het nieuws over de negatieve effecten van het verdeelmodel 3D.  Het wordt bijzonder lastig om niet te zeggen onmogelijk voor dit college om deze tekorten op te vangen. De huidige begroting laat nauwelijks ruimte voor substantiële bezuinigingen waardoor de VVD/LO/CDA waarschijnlijk gedwongen zullen zijn toch weer naar de inkomstenkant te kijken. Een tweede forse verhoging van de ozb en wellicht het invoeren van betaald parkeren liggen dan helaas in het verschiet.’