Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 mei 2015

Hardlopers zijn doorlopers

WOUBRUGGE – De Nolina Dorpsloop trok als vanouds weer veel deelnemers én kijkers. Met name één deelneemster kreeg meer aandacht dan de rest: het was Nederlands Kampioen hardloopster Giny Veurink. Zij adviseerde de organisatie over het opzetten van de route en de afstanden, maar deed zelf ook mee aan de 5 kilometer. Die zij met afstand won.
Vrijdagavond 24 april gingen de deelnemers in de verschillende leeftijdscategoriën van start. De jeugd liep vanaf de sporthal via de Bateweg, Van Woudeweg, Van Wassenaarstraat, Van Hoogstratenlaan en Bateweg weer terug naar sporthal. De 16-plussers kregen een iets langer parcours van ruim 2,5 kilometer, dat ze – afhankelijk van de afstand waar ze zich voor hadden ingeschreven – twee of vier keer moesten afleggen. De winnares bij de 10 kilometer Dames was Gerda Roest, tevens enigste deelnemer. Op de langste afstand bij de heren mocht Cees Kersten de gouden medaille in ontvangst nemen en Ruben van Kesteren pakte dit eremetaal op de 5 kilometer. Voor alle uitslagen: http://evenementen.uitslagen.nl/2015/20vanalphen/details.php?s=5278