Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 september 2015

Inwoners mogen meepraten over toekomst Klinkenbergerplas

OEGSTGEEST – De Klinkenbergerplas wordt nieuw en verbeterd. Voor een slordige 800.000 euro gaat de gemeente dat natuurgebied herinrichten en moeten er nieuwe recreatiemogelijkheden komen. Maar voordat het college in juni 2016 een definitief besluit over geeft, mogen de inwoners er nog een ei over leggen.
De ambities zijn hoog voor de Klinkenbergerplas. Niet alleen moet de biodiversiteit worden verhoogd met behulp van meer variatie in de beplanting, maar ook moet er meer gewandeld, gezwommen en hardgelopen worden. Maar dat moet wel op een ondergrond gebeuren, waar de gemeente zo weinig mogelijk kosten aan heeft. Alle inwoners kunnen hun mening geven over de toekomst van de Klinkenbergerplas. Dat kan via de website: https://deklink.mett.nl/home/default.aspx.