Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 november 2015

Overzicht van zakelijke mogelijkheden, kortingen en aanbiedingen

Een VIP card ván ondernemers vóór ondernemers

STREEK – Wie op de website www.db.meerbusiness.nl kijkt, ziet dat de leden elkaar ook fraaie aanbiedingen en fikse kortingen geven. In november werd de nieuwe MeerBusiness Vip-Card 2016 gepresenteerd in 't Huys Dever. Veel leden van MeerBusiness kwamen naar dit 'Castle of MeerBusiness' om hun nieuwe MeerBusiness VIP-card 2016 op te halen.


Elke veertien dagen ontvangen de ondernemers een nieuwsbrief met ondernemersnieuws en uitnodigingen voor netwerkbijeenkomsten en business events. Daarnaast kunnen de MeerBusiness leden iedere maand deelnemen aan een bedrijfsbijeenkomst en ontbijt in het Castle of Meerbusiness. Ieder jaar worden de ondernemers meegenomen met een bezoek aan de Tweede Kamer. En zomers varen de ondernemers elke woensdagmiddag gezamenlijk.


Een bijeenkomst die niet gemist mag worden, is de Nieuwjaarsreceptie van MeerBusiness. Deze vindt plaats in theater De Muze in Noordwijk op donderdag 7 januari 2016, vanaf 16:30 uur. Frans van der Riet vertelt over de MeerBusiness Vip Card: 'Deze VIP Card is echt ván ondernemers vóór ondernemers. Iedere ondernemers van MeerBusiness mag zijn of haar aanbieding insturen en andere ondernemers kunnen daar in 2016 hun voordeel mee doen. Of het nu gaat om een korting, kennismaking of alternatieve aanbieding; er zijn geen grenzen! Ondernemers mogen het zelf zeggen. Kijk voor de aanbieding op MeerBusiness Benefits (http://db.meerbusiness.nl/benefits.aspx?content_id=6).'