Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 januari 2016

Muzikaal Italiaans optreden

LISSE – Het Symfonieorkest Bloembollenstreek geeft zaterdag 23 april een optreden samen met het Italiaans koor La Settima Nota (onder leiding van Massimo Paffi). Dit is onderdeel van een uitwisselingsproject; het symfonieorkest bezocht vorig jaar Rome en dit jaar komt het koor dus naar Lisse.


De koorleden en het orkest worden vrijdag 22 april hartelijk ontvangen in het gemeentehuis van Lisse. Hierna volgt een kort buitenoptreden op de corsomarkt. Maar het belangrijkste optreden vindt de dag daarna plaats in het Huis van Cultuur Floralis (Floralisplein 69). Het muzikale thema tijdens dit optreden is, hoe kan het ook ander: Italië. Werken van Franz Schubert, Felix Mendelssohn en Jules Benedict worden ten gehore gebracht. Het concert begint op 23 april om 20:15 uur. Kaartjes zijn in de voorverkoop beschikbaar voor 10 euro.