Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 oktober 2016

Wahl stopt

Nieuwkoop > Fractievoorzitter Janine Wahl (SBN) stopt met haar politieke activiteiten. Zij wordt dermate belemmerd door haar chronische beperking, dat ze het werk voor haar gevoel niet meer goed genoeg kan uitvoeren. Ze maakte haar besluit maandag 10 oktober bekend.

Zelf laat ze hierover weten: 'De avondbijeenkomsten vormen voor mij een steeds zwaardere belasting. Ruim 6,5 jaar heb ik mij met veel plezier ingezet voor de samenleving waarvan de laatste 2,5 jaar als fractievoorzitter. Ik ben veel op pad geweest, heb contacten gelegd met inwoners, relaties opgebouwd en veel geleerd. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen dat ik heb gekregen maar ook voor de samenwerking.'


Ze vervolgt: 'Deze samenwerking zal ik gaan missen, maar ik blijf aanspreekbaar en betrokken bij Samen Beter met werkzaamheden op de achtergrond zoals communicatie. Ik dank SBN voor hun support. Hierdoor is het mij gelukt om lange tijd mijn werk als raadslid en de afgelopen periode als fractievoorzitter te blijven doen.' De nieuwe fractievoorzitter van SBN is Remco Hendriks; hij heeft in het verleden Wahl al regelmatig vervangen in haar functie.