Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 augustus 2017

2,5 miljoen euro voor aannemer

KAAG EN BRAASSEM – Het bedrijf Versluys Bodegraven kan binnenkort 120.000 euro tegemoet zien van de gemeente. Dat bedrag ontvangt deze onderneming voor het dijkonderhoud van de Groenewoudsekade in Roelofarendsveen. Deze dijk wordt opgehoogd en de weg moet worden opgeknapt. Versluys verzorgt al jaren het asfalt in deze gemeente.


Daarnaast krijgt Versluys ook een andere lucratieve opdracht van de gemeente. Een deel van de Alkemadelaan in Roelofarendsveen tussen de rotondes Spoorstraat en Meerkreuk zal worden voorzien van een geluidreducerende asfaltlaag. De totale kosten worden geschat op 110.000 euro. De gemeente heeft in de afgelopen vier jaren voor ongeveer 2,5 miljoen euro aan werken ingekocht bij deze aannemer.