Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 november 2017

Droom snippergroen gaat niet door

WOUBRUGGE – Het was een droom en het blijft een droom. Een bewoner aan de Witte Klaver had graag een stukje groen van de gemeente bij het eigen huis willen betrekken. En was bereid hier voor te betalen. Maar het college van burgemeester en wethouders geeft hier geen toestemming voor.


Nu nog ligt dat stuk groen schuin omhoog. De betreffende aanvrager had verteld, dat hij het plan heeft om het huidige schuine gedeelte op te hogen, zodat dit één vlak stuk grond wordt. Dat deed alle alarmbellen rinkelen in het gemeentehuis. De vrees bestond, dat er vervolgens een schutting om het geheel zou worden gezet, waardoor de omgeving minder kan genieten van de groene omgeving.