Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 januari 2018

Schoonderwoerd gaat voor hoofdprijs

[KAAG EN BRAASSEM] Hij was al enkele keren genomineerd voor 'Beste Jonge Bestuurder', maar dit jaar maakt wethouder Floris Schoonderwoerd kans op een nóg grotere prijs. Hij is namelijk in de race voor 'Beste Bestuurder van een kleine gemeente van 2017'; een verkiezing die jaarlijks georganiseerd wordt door Binnenlands Bestuur.


Schoonderwoerd moet het opnemen tegen burgemeester Petra Dassen-Housen van Beesel en wethouder Odile Rasch, Bergen (Noord-Holland). (N.H.) Schoonderwoerd laat weten: ,,Toch leuk om, in een baan waar het krijgen van complimenten niet gebruikelijk is, door collega bestuurders voorgedragen te worden. Eerdere jaren heb ik niet opgeroepen om te gaan stemmen, maar nu maar een keer winnen: stemmen maar!'' In de categorie voor grote gemeenten zijn onder meer burgemeester Ahmed Aboutaleb (Rotterdam) en de wethouders Claudio Bruggink (Hengelo) en Victor Everhardt (Utrecht) genomineerd. Tot maandag 15 januari kan gestemd worden.