Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 februari 2018

Politici gaan de strijd aan


Nieuwkoop – De politieke partijen gaan voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart toch nog met elkaar de strijd aan. In drie openbare radiodebatten van RTV Hollands Midden gaan de politici zich verantwoorden over de besluiten die ze de afgelopen vier jaar hebben genomen. En lichten ze hun nieuwe plannen toe.

De radiodebatten, die worden geleid door Joep Derksen en Peter Koot, worden live uitgezonden met publiek. Woensdag 28 februari vindt vanaf 20:00 uur het eerste debat plaats in De Vlinder in Ter Aar. In het eerste uur mogen de partijen met elkaar in debat over het onderwerp: Ondernemen in de gemeente Nieuwkoop. Het zal ongetwijfeld even over de onthullingen omtrent de Intratuin-locatie en mogelijk de bouw van supermarkten gaan. Het gaat echter ook over andere winkelgebieden, bedrijventerreinen, de VON en het ondernemersloket.

Na de pauze is het onderwerp Duurzaamheid aan de beurt. Na beide rondes volgt een “vragenvuur” voor de partijen die nog niet aan de beurt zijn geweest. Het publiek kan actief meedoen. Op 7 en 13 maart volgen1 nog debatten in Nieuwkoop en Zevenhoven.