Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 juli 2018

Extra agenten


Nieuwkoop – Het politieteam Kaag en Braassem/Nieuwkoop krijgt er vier extra wijkagenten bij. En burgemeester Frans Buijserd is hier blij mee. De komst van deze agenten is mogelijk, omdat het kabinet de komende jaren extra geld uittrekt voor meer agenten in de wijken.

Het duurt echter nog even, voordat deze dienders te zien zijn in de straten van Nieuwkoop en Kaag en Braassem. Buijserd laat weten, dat deze agenten ,,er niet gelijk morgen zijn. Die extra agenten moeten eerst worden opgeleid, dus het duurt wel even voordat we het gaan merken. Maar het is een positieve eerste stap.”