Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 september 2018

Informatieavond over huisartsenpost


[REGIO] ,, De huisartsenpost in Alphen aan den Rijn verdwijnt niet. Het (sluiten van deze huisartsenpost, red.) wordt bekeken als een van de scenario's.'' Deze woorden uitte wethouder Bernadette Wolters donderdag 13 september tijdens de gemeenteraadsvergadering.

Ze liet de raadsleden verder weten: ,,Het sluiten van de huisartsenpost betekent niet dat de zorg verdwijnt. Mensen kunnen opgehaald worden, of huisartsen kunnen visite rijden.'' Uit onderzoek blijkt, dat gemiddeld genomen er maar drie bezoeken per nacht aan de huisartsenpost plaatsvinden. De raadsleden willen echter nog meer informatie hebben over de toekomst van de huisartsenpost. De wethouder stemde daarom in met het organiseren van een informatieavond. Daarvoor worden ook vertegenwoordigers van de huisartsenposten in de regio,ambulancediensten en andere 'medische actoren' uitgenodigd. Wanneer deze informatieavond plaatsvindt, is nog niet bekend.