Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 juni 2019

Alle remmen los


Bij eerste editie Dwarsdrijver Festival

VOORHOUT – De allereerste editie van het Dwarsdrijver Festival werd zaterdag 18 mei gehouden. Op het NS terrein in Voorhout traden bekende acts op als Do, Brainpower, Rich and Famous en Edsilia Rombley.

Meer dan duizend mensen kwamen af op dit muzikale evenement. Het Dwarsdrijver Festival begon al in de middag. Het publiek werd verwend met optredens van de beste bands uit de regio, waaronder Super Friday, Losing Track, Roved en Cross-Patches. De sfeer werd nog meer verhoogd door het schitterende weer. ,,Het was super!’’, laat Marc van Kreij weten. ,,Tof! Dank voor de super dag!’’, vult Charlotte Laurense aan.
Overal stonden foodtrucks voor de inwendige mens en veel bezoekers maakten kennis met het lokaal gebrouwen bier van de naamgever van het festival; de Dwarsdrijver. Het Dwarsdrijver Festival bleek een enorm succes. Veel mensen waren verrast, dat het mogelijk was om in Voorhout zo’n muzikaal popfestival mogelijk te maken. Na afloop stelt Schrijer, dat het Dwarsdrijver Festival ook volgende jaar weer georganiseerd wordt. En dan wordt het nóg groter. ,,Ik ben trots op de organisatie en alle medewerkers die deze dag mede een succes hebben gemaakt. De vele enthousiaste reacties hebben ons goed gedaan en wij zijn dan ook al druk bezig met voorbereidingen voor volgend jaar.''