Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 juni 2019

Kans op woning


LEIMUIDEN – Op dinsdag 25 juni maakt iedere woningzoekende kans op een van de 19 eengezinswoningen en acht appartementen, die in het dorpshart van Leimuiden worden gebouwd. Die dag begint namelijk de verkoop van deze onderkomens.

De huizen komen midden in het dorp te liggen, met een ligplaats aan de nog te realiseren haven voor alle eengezinswoningen. De huizen vallen onder verschillende prijsklasses; variërend van een schuurwoning met veel woonruimte, boerderijwoningen of schipperswoningen. Ook komt de Hooimijt, een ruime vrijstaande woning, in de verkoop. De appartementen worden ondergebracht op de eerste en tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Elk appartement beschikt over drie kamers en is door de vele glaspartijen ruim en licht uitgevoerd. In de plint van het complex is ruimte voor winkels en bedrijven. Die moeten zorgen voor een gezellige dynamiek in het dorpshart.

De verkoopbijeenkomst vindt plaats bij Restaurant BIJ René. Tussen 17.00 en 20.00 uur kunnen woningzoekenden met alle vragen terecht bij de aanwezige makelaars.