Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 juni 2019

Waterdorp


RIJNSATERWOUDE – De voormalige jachthaven Meerzicht (Herenweg 45, 55 en 57) wordt mogelijk omgevormd tot een ‘waterdorp’. In dat gebied komen dan maximaal 125 recreatieve en permanente woningen. Het college van burgemeester en wethouders staat positief tegenover deze ontwikkelingsplannen. Een maand geleden werd ook al een plan door een projectontwikkelaar ingediend, om hier een gebouw met maar liefst 100 hotelkamers neer te zetten.

Volgens de initiatiefnemers zijn omwonenden, andere bewoners van de Herenweg en de dorpsraad ,,overwegend positief, omdat de bewoners graag zien dat er nieuw leven in de jachthaven wordt geblazen’’. Wel zijn er zorgen over meer verkeer en de manier waarop dat waterdorp er uit gaat zien. Hierover worden de inwoners van Rijnsaterwoude later geïnformeerd.