Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 maart 2020

Goed voor elkaar Bokaal


Redder Chinees restaurant wint 'Goed voor elkaar Bokaal'

WOUBRUGGE – Het Chinees restaurant ‘Eastern Express Woubrugge’ leidde in dit kleine dorpje een noodlijdend bestaan. Het eigenaarsechtpaar had al besloten om de stekker uit hun bedrijf te trekken, maar inwoner en vaste klant Daniek de Groot sprong voor hen in de bres. Hij zette een actie op via de sociale media om zoveel mogelijk inwoners van Woubrugge op te roepen Chinees te gaan eten. Hierdoor kan Eastern Express blijven bestaan. Als waardering voor zijn initiatief krijgt De Groot nu de ‘PRO Goed voor elkaar bokaal 2020’ uitgereikt.

Deze bokaal wordt ieder jaar weggegeven door de politieke partij PRO uit Kaag en Braassem, samen met een geldbedrag van 500 euro. De inwoners mogen stemmen voor het goede doel of bijzondere initiatief dat de bokaal verdient. Bijna 200 inwoners van Kaag en Braassem stemden voor De Groot. Andere genomineerden waren onder meer het Sociaal Noodfonds Kaag en Braassem, Heel Rijnsaterwoude Wandelt en Contactclown Toet.  Het is de derde keer dat de PRO Goed voor elkaar bokaal uitgereikt wordt. De uitreiking van de bokaal wordt zaterdag 28 maart om 17.00 uur live gestreamd via het Facebook- en Instagramaccount van PRO Kaag en Braassem.