Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2020

Bouwplan niet te massief


Noordwijk - Het bouwplan voor 46 woonappartementen bovenop een half verdiepte parkeergarage aan de Schoolstraat 3A tot en met 7 hoeft niet aan allerlei extra vereisten te voldoen. Dat laat het college van burgemeester en wethouders weten, als reactie op een D66-motie.

Critici op het bouwplan vinden het eindresultaat ‘te massief’ en zij vinden, dat er nog eens goed naar dit herontwikkelingsplan gekeken moet worden. Het college geeft echter aan, dat het plan al gecontroleerd is, waar het gaat om gemeentelijk, regionaal en provinciaal beleid. Ook voldoet het aan de Welstandsnota uit 2019, is de Noordwijkse Woonagenda van belang en er wordt gekeken of aan de parkeernormen wordt voldaan.