Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 oktober 2020

Kinderboerderij verhuist

Noordwijkerhout – De zorg- en kinderboerderij ‘De Dierenhoeve’ op het Bavo-terrein gaat verhuizen.

Het college van burgemeester en wethouders stemt in met de verkoop van ’t Pesthuis en het omliggende terrein aan de partners van het Welzijnsplein. BSO/Kinderdagopvang de Palmboom en Actor -een organisatie die erop gericht is om mensen met een ‘rugzak’ te begeleiden-, vormen samen met De Dierenhoeve het Welzijnsplein. Voor de verkoop wordt 350.000 euro betaald.

De Dierenhoeve verhuist hier naar toe en de medewerkers zullen ook zorgen voor het onderhoud van de Engelse Tuin en de begraafplaats. Tegelijkertijd wordt de kinderboerderij behouden en er een kinderdagverblijf aan toegevoegd.