Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 december 2020

Angst voor schade

Noordwijk – De Vereniging van Eigenaren de Heemborgh (VvE) maakt zich ernstig zorgen over het drainageproject met de herinrichting van de Paralelboulevard.

Gevreesd wordt, dat die werkzaamheden schade kunnen opleveren aan de appartementen van het Heemborgh-complex. De VvE is verbaasd, dat er nog geen nulmeting heeft plaatsgevonden in die appartementen om zo te kunnen vergelijken of er door de werkzaamheden scheuren of andere problemen ontstaan.

Bewoners nemen nu zelf het initiatief om foto’s te maken van de eigen appartementen. En als er schade komt, dan wordt hiervoor de gemeente Noordwijk aansprakelijk gesteld, zo staat in een brief aan het gemeentebestuur te lezen.