Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 juni 2021

Raad stemt in met tijdelijke multifunctionele hal

Noordwijkerhout – De verenigingen van de Schelft krijgen hun zo vurig gewenste tijdelijke hal.

Met 19 stemmen voor en acht stemmen tegen stemden de gemeenteraadsleden dinsdagavond voor de komst van deze hal. Wethouder Sjaak van den Berg verwacht, dat die hal er, samen met enkele bijgebouwen voor kleedkamers, opbergruimtes en horecaruimte in november al zal zijn.

Veel enthousiasme was er niet bij de raadsleden, omdat vorige week bekend werd, dat de kosten voor deze tijdelijke hal geen 1,1 miljoen euro, maar rond de 2 miljoen euro zijn. De angst om de Noordwijkerhouters zonder een activiteitengebouw te laten zitten, woog echter zwaarder dan de zorgen over de onverwachte financiële tegenvaller en enkele andere onduidelijkheden.